• Norwegian

Personvern­erklæring

Personvern på carrot.tech

For oss i Carrot er det viktig å ivareta personvernet til de besøkende på siden vår, sånn at du er sikker på at informasjonen vi samler inn om deg brukes på riktig måte.

Om personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som person. Navn, e-postadresse og bedriftsnavn er eksempler på personopplysninger.

Når du besøker carrot.tech, kontakter oss direkte eller gjennom skjemaer på nettsiden, eller søker jobb hos behandler vi personopplysninger om deg.

Behandlingsansvarlig

Selskapsnavn: WasteIQ AS

Spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan rettes til:

Navn: Tore Totland

E-post: tore.totland@carrot.tech

Telefonnummer: +47 952 61 238

Personopplysninger som lagres

Når du registrerer deg via skjemaet på denne siden eller kontakter oss direkte, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:

• Navn

• E-postadresse

• Telefonnummer

• Hva slags type virksomhet du jobber i

• Navn på virksomhet du jobber i

Paragraf 6f som alternativ til valgt samtykke via nettside

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke ut fra Paragraf 6f i personvernloven.

Dersom du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller er en ny kunde av oss, vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon.

Dette er sidestilt med samtykke i henhold til markedsføringsloven. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes. Dersom du trekker samtykket vil vi slette opplysningene vi har om deg.

Formål med behandling av personopplysninger

Vi behandler personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

• Salgs- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post, automatisert e-post eller telefonkontakt.

• For å besvare henvendelser og gi deg informasjon om produktene våre

• Vi bruker cookies på nettsiden vår for å samle statistikk og opplysninger om brukeratferd på nettsiden for å forbedre brukeropplevelsen. Hvilke cookies og hvordan du slår av disse finner du informasjon om lengre ned.

• For å gi deg en mer personlig opplevelse og levere innhold som interesserer deg

• Når vi rekrutterer behandler vi CV, søknad og referanser, i tillegg til annen dialog du har med oss

Grunnlaget for behandling av personopplysninger

Informasjon om navn, telefon, e-postadresse, virksomhetstype og virksomhetsnavn brukes for å oppfylle avtalen du har med ass. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernfordringens artikkel 6b. Hvis du har samtykket vil informasjonen også brukes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via telefon eller e-post. Du kan når som helst takke nei til å motta informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer personopplysninger som du har oppgitt på nettsiden vår eller som du har oppgitt i dialog med våre ansatte i forbindelse med kundeforholdet ditt. Vi bruker cookies på nettsidene våre for å gi deg som bruker av nettsiden en best mulig opplevelse. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi opplyser besøkende om bruk av cookies. Les mer om hvilke cookies denne nettsiden bruker lengre ned.

Deling av personopplysninger

Vi deler aldri personopplysninger om deg, men mindre vi har en rettslig forpliktelse til å gjøre det.

Sletting av personopplysninger

Vi oppbevarer aldri personopplysninger lenger enn det er nødvendig. Du har rett til å kreve av personopplysninger om deg rettes eller slettes.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger ihht personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du har rett til å kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med regelverket.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker innsyn eller at vi sletter hvilke data vi har om deg.

Om cookies/informasjonskapsler

I dag bruker de fleste nettside cookies/informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. En cookie/informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned når en bruker åpner en nettside, og som lagres i nettleseren eller enheten man bruker. Informasjonskapselen hjelper nettsiden med å “huske” ting om deg, som for eksempel innloggingsdetaljer, språk, eller til å lagre informasjon om hvordan en bruker navigerer rundt på nettsiden.

Bruk av cookies/informasjonskapsler på carrot.tech

Carrot bruker aldri cookies/informasjonskapsler med hensikt å spore en persons bruksmønster. Cookies/informasjonskapsler brukes for å styrke brukeropplevelsen eller bli brukt i statistikk.

Carrot bruker Google Analytics, HubSpot og LinkedIn Insights Tag som verktøy for å forstå hvordan våre besøkende bruker nettsiden. Google Analytics bruker cookies/informasjonskapsler til å samle anonym informasjon om nettsidens trafikk og hvordan besøkende bruker nettsiden. Som for eksempel antall ganger en side er blitt vist, antall besøk og hvordan brukeren kom inn på siden. Hensikten er å gjøre nettsiden så brukervennlig som mulig.

Disse informasjonskapslene brukes på carrot.tech:

Google Analytics

Google Analytics er verktøyet vi bruker for å følge med på hvordan siden vår blir brukt. Google Analytics bruker cookies som begynner på _ga, _gid og _gat.

Hubspot

Hubspot er både kundehåndteringsverktøyet vårt og et verktøy vi bruker i markedsføringen vår. Vi bruker verktøyet til å følge opp personer som er i kontakt med oss, enten de er eksisterende kunder, nye kunder som kontakter oss gjennom skjemaer på nettsiden vårt eller søkere til stillinger hos oss. Hubspot bruker cookies som begynner på _hubspot, i tillegg til __hssc, __hssrc og __hstc.

Facebook, Instagram og LinkedIn

Cookies fra Facebook og Instagram, samt LinkedIn er cookies som brukes til markedsføring. Disse forteller ikke noe om hvem du er, men at du kom til siden vår gjennom en av disse plattformene. Vi bruker disse for å kunne vise deg annonser på plattformene, fordi vi tenker at du har en interesse av dette siden du har besøkt nettsiden vår. Disse begynner på _fb og _li.

Hvordan slette informasjonskapsler?

Google Chrome

For å nullstille informasjonskapsler:

1. Gå til Chrome.

2. Klikk på øverst til høyre og velg Innstillinger.

3. Klikk på Avansert helt nederst i menyen til venstre.

4. Under Personvern og sikkerhet, gå til Nettstedsinnstillinger.

5. Du vil få opp et nytt vindu. Gå til Informasjonskapsler og data fra nettsteder for å tillate eller blokkere alle nettsider fra å lagre informasjonskapsler på din maskin. Velg Se alle informasjonskapsler og nettstedsdata hvis du selv ønsker å spesifisere hvilke nettsider som innstillingen skal gjelde for.

Internet Explorer

For å slette informasjonskapsler:

1. Gå til Internet Explorer.

2. Velg Verktøy-knappen i Internet Explorer, og velg deretter Alternativer for Internett.

3. Velg fanen Personvern, velg Avansert under Innstillinger, og velg om du vil godta, blokkere eller bli spurt om førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler.

Mozilla Firefox

For å slette informasjonskapsler:

1. Gå til Firefox.

2. Klikk på Firefox-menyen.

3. Klikk på Innstillinger

4. Klikk på “Privacy Policy”

5. Velg “Use settings for logs” i menyen under “Logs”

6. Klikk på “Show cookies”

7. Klikk på “Delete all cookies”

Safari

For å slette informasjonskapsler:

1. Klikk på “Safari” i hovedmenyen

2. Velg “Reset Safari”

3. Velg "Remove all cookies"

4. Klikk på "Reset"



Rewarding returns

Carrot AS

  • hello@carrot.tech
  • +47 952 61 238
  • Org.nr. 920 018 734

Links

  • Let's talk
  • Privacy policy